Skoči na glavno vsebino

Drage učenke in učenci, spoštovani starši!

 

Brezskrbni počitniški dnevi se počasi iztekajo. Novo šolsko leto se bo pričelo v petek, 1. septembra 2023. V šolo lahko vstopajo le zdrave osebe.

Sprejem prvošolcev

Sprejem prvošolcev na PŠ Tadeusz Sadowski Bukovica bo ob 10.15. Učenci od 2. do 5. razreda bodo pričeli s poukom 1. šolsko uro.

Prvi dve uri bosta razredni uri, nato pa pouk po urniku, učenci od 2. do 5. razreda imajo pouk do 11.40 (4 ure). Že prvi dan naj s seboj prinesejo vse potrebne šolske potrebščine. Za učence podružničnih šol bo urnik objavljen na spletni strani podružničnih šol ter na vhodnih vratih šole.

Jutranje varstvo prvi šolski dan ne bo organizirano.

Podaljšano bivanje
Za učence od 2. do 5. razreda, ki ste se prijavili za podaljšano bivanje, bo le to organizirano takoj po pouku do 15.50. Starše prosimo, da se pogovorite z otrokom, do kdaj bo prvi dan ostal v podaljšanem bivanju. Učencem to zapišete v beležko. Po zaključku pouka ali podaljšanega bivanja starši ne vstopate v šolo, ampak počakate svojega otroka pred šolo.

Prehrana
Malica bo organizirana že prvi dan za vse učence, kosilo pa bo za prijavljene učence (prijavo na kosilo učencem zapišite v beležko). Kosilo bo ob 12.30.

Šolski prevoz
Avtobusi in kombiji pripeljejo v šolo po voznem redu druge vožnje, po zaključenem pouku pa odpeljejo ob 12.50 izpred matične šole.

Za učence vozače, ki se pripeljete s kombijem bo organizirano jutranje varstvo vozačev v učilnici 4. in 5. r. od 7. ure dalje. Vozni red za prvi šolski dan bo objavljen na spletni strani matične šole v torek, 29. 8. 2023.
Za prevoz s šolskim avtobusom učenci potrebujejo vozne karte, ki jih izda Arriva d. o. o. in jo posameznik uporablja do zaključka šolanja na OŠ Ivana Groharja. V primeru, da učenec vozno karto izgubi, morate starši naročiti novo na avtobusni postaji Škofja Loka. Za učence, ki se bodo v šolskem letu 2023/2024 s šolskim avtobusom vozili prvič, bomo vozne karte naročili na šoli in jih bodo dobili v prvem tednu pouka. S prevoznikom je dogovorjeno, da se do izdelave vozne karte, učenci vozijo brez njih.

Delavci šole vam želimo uspešen in čim bolj prijeten začetek novega šolskega leta.

 

Marko Primožič, ravnatelj

Dostopnost