Skoči na glavno vsebino

Spoštovani starši, učenke in učenci!

Brezskrbni počitniški dnevi se počasi iztekajo in novo šolsko leto že trka na šolska vrata. Za lažji začetek vam posredujemo nekaj informacij.

Novo šolsko leto se bo pričelo v četrtek, 1. septembra 2022, po urniku, ki bo objavljen na spletni strani šole v torek, 30. 8. 2022.

Sprejem prvošolcev na PŠ Tadeusz Sadowski Bukovica bo ob 10.15.

Tudi letos bomo morali upoštevati navodila Nacionalnega inštituta za javno zdravje (v nadaljevanju NIJZ), ki bodo objavljena do začetka šolskega leta.

Za prevoz s šolskim avtobusom učenci potrebujejo vozne karte, ki jih izda prevoznik Arriva d. o. o. in jo posameznik uporablja do zaključka šolanja na OŠ Ivana Groharja. V primeru, da otrok vozno karto izgubi, morate starši naročiti novo na avtobusni postaji Škofja Loka.

Za učence, ki se bodo v šolskem letu 2022/2023 s šolskim avtobusom vozili prvič, bomo vozne karte naročili na šoli in jih bodo dobili v prvem tednu pouka. S prevoznikom je dogovorjeno, da se do izdelave vozne karte, učenci vozijo brez njih.

Vsa ostala obvestila o pričetku pouka in organizaciji prvega šolskega dne bodo objavljena v naslednjih dneh na spletni strani šole.

Delavci šole vam želimo uspešen in čim bolj prijeten začetek novega šolskega leta.

Marko Primožič, ravnatelj

Dostopnost